joi, 19 martie 2009

Acana Puppy Small Breed


Acana Puppy Small Breed este un produs special creat pentru a oferi cainilor aflati in creste, toate elementele necesare unei dezvoltari sanatoase.

Contine:
carne de pui (continut scazut de cenusa), ovaz fiert, tarate de orez, grasime de pui, seminte de in (sursa naturala de omega3), pulpa de sfecla (fara zahar), ulei de hering (sursa naturala de DHA si EPA), supa de pui, extract de drojdie (MOS), radacina de cicoare (FOS), cultura de fermenti (fermentatie solubila de saccharomyces cerevisae)yucca shidigera, extract de galbenele (sursa de luteina), extract de rozmarin, praf de usturoi, Atlantic varec, morcovi, patrunjel, rosii (sursa naturala de licopeina), mere, sare, clorura de potasiu, clorura de colina, lizina, supliment de vitamina A, dl- alfa-tocoferol acetat (vitamina E), metionina, carnitina, supliment de vitamina D3, *fier Bioplex, *zinc Bioplex, *mangan Bioplex,biotina, *cupru Bioplex, niacina, riboflavina, tiamina, supliment de vitamina K, piridoxina hidroclorurata ( sursa de vit. B6), vitamina B12, calciu iodat, acid folic, populatii de lactobacillus, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus. *minerale chelatate.

Vitamine

Vitamin A - 34 KIU/kg Acid Nicotinic - 260 mg/kg
Vitamin D - 2 KIU/kg Pyridoxina - 32 mg/kg
Vitamin E - 250 IU/kg Colina - 3800 mg/kg
Vitamin K - 2.5 mg/kg Biotina - 0.7 mg/kg
Vitamin C - 150 mg/kg Acid Folic - 43 mg/kg
Riboflavina - 50 mg/kg Vitamin B12 - 0.45 mg/kg
Acid Pantothenic - 44 mg/kg Beta Caroten - 4 mg/kg
Thiamina - 55 mg/kg

Produsul a fost creata incat sa asigure o digestie usoara, o absorbtie optima si un volum necesar de hrana mai mic.

Preparat fara grau sau gluten si din ingredient naturale, Acana Puppy Small Breed este usor de digerat si potrivit pentru catei cu stomacul sensibil si contine suplimente holistice ce includ cicoare si in pentru a sustine vitalitatea si sanatatea cateilor de rasa mica.

Tara producatoare: Canada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu